Centenari enric valor

dimarts, de juliol 19, 2011

El ajuntament i les seves dificultats


Els nous dirigents del ajuntament viuen el dia a dia amb el presagi que demà serà pitjor que hui.Cada cop que escarben en un caixó es troben amb alguna factureta o amb algun disgust heretat de la gent de sedano.
Hi ha histories que mes o menys uno podia esperar.Com es el cas de la urbanització de serelles o el tema del parking de la rosaleda.Pero la situació catastrofica de la hisenda municipal ningu la imaginaba tan preocupant.
La noticia apareguda al ciudad el disabte en la que contaven les dificultats per pagar la llum dels carrers es preocupant i demostra poca serietat.
Per aquestos motius i per altres s'han suspes els actes culturals dels mesos d'estiu ( no tindrem "alcoy te mueve" ohh) i estan fent-se equilibris per tenir a tothom content en el tema de pagaments i subvencions varies.
I per altra part el ajuntament i els seus regidors estrela com rafa carbonell es passen el dia tractan de ilusionar al poble afirmant que tot anira millor.Que el alcoyano amb el seu ascens a segona portara la flipant cifra de tres milions de euros a la ciutat.I que per tant tot alcoià decent deuria de col·laboral amb aquest club de futbol.
Han "peatonalitzar" el carrer Sant Llorenç quan el que volient de debo era tirar una maneta a alguns hostelers del carrer citat per a que posaren tauletes al carrer i feren negoci.
Han amenaçat amb tombar un edifici del carrer sant nicolau/forn del vidre pero com han vist que es massa prompte per barallar-se amb el veinat amb fet amago de negociació.Ojo amb els politics quant parlen de negociar que per darrere te estan foten....
I tambè han entrat regidors com paco blay que han entrat amb mes tranquilitat i fent les coses amb mes cabet.De todo hay en la viña del señor.
En resum.Un ajuntament que deura de buscar un discurs que junte il·lusió i sinceritat.Perque sense sinceritat aquest invent del tripartit no aguantarà molt.