Centenari enric valor

dimecres, de juliol 20, 2011

El talego es per als pobres i no per als politics


El final de la trajectoria politica de Francisco Camps ha tingut hui la seva darrera escena.En seu parlamentaria i amb les banderetes darrere seu ha recitat un discurs en que dimitia del seu carrec de president de la generalitat valenciana i al mateix temps afirmava que era innocent i que li han sotmes a aquest pobre senyor a una campanya de desprestigi sense precedents.
El nivell de poca-vergonya del personatge es impressionat i dificilment superable.
Acabat el discurset els senyorets del pp han fet excursió fins a la seu del pp a la ciutat de valencia i alli han decidit qui es el succesor del honorable camps.Supose que el tramit de anar a les corts valencianes es una cosa molt pesada i aborrida i com a mes tenen majoria absoluta poden fer el que desitgen.
El aparell de propaganda de canal nou ha fet bona faena.En primer lloc ha situat el discurset de Camps, algunes reaccions de politics del pp i alguno del psoe (el triston de jorge alarte) i han acabat amb un video mostrant el grandisim treball efectuat per el senyoret camps durant el seu mandat.
Aixina va canal nou, aixina van les teles publiques en espanya...i  a catalunya tambè eh!
Supose que alguns alcoianets estaran contents amb la caiguda del president.La gent del sector nacionalista del poble, alguna esquerra i el sector miguel peralta del pp.
Pero no deixa de ser una victoria prou buida.Pase el que pase camps adquereix la condició de ex-president amb el seu sou garantit i un despatxet i alguns privilegis ben xulos.Esta clar que aquesta gent no saben de crisis.
I d'aquesta festa queda la impressió que sobre el cas gurtel i sobre la corrupció politica(financiacions de partits i enriquiment de politics) sabrem molt poca cosa i dels jutgats eixiran poques condenes i dels implicats poca gent anira al talego.
El talego es per als pobres.