Centenari enric valor

dimarts, de juliol 12, 2011

Una nova punyalada al partidor


Mentre estem distrets amb el tema del romeral o el moment del cd alcoyano apareix la noticia de la aprobació del derribo del edifici mes antic del barri de partidor.
El edifici fa cantó amb el carrer forn del vidre i com que no esta protegit sembla que no te valor per als que manen a alcoi.
Alli construiran pisetes per a que els senyorets puguen vore la festa a gustet.I algun constructor fara el seu agost.Encara que jo aniria amb cuidado no siga que tombant aquest edifici li caiga alguna casa mes....
En la mateixa setmana el ajuntament ha decidit parar el derribo i futura construcció de un parking en el antic cinema goya.No cal dir que la contradicció entre les dues decision ha estat de seguida senyalada per el regidor fernando pastor.Un home, el senyor Pastor, un poc fora de joc en el seu recent i estrenat paper de "regidor oposició" que sembla molt facil pero no ho es tant.
El alcalde ha promes als veins i veines del partidor que tractara de "consensuar" el derribo del edifici en questió.Quant escolte la paraula participació o consensuar en boca de un politic em puc temer tot el pitjor.Els pobres veins no ha pogut fer res mes que "lamentar" com ha decidit el ajuntament aquest tema.
En el barri del partidor ja accepten totes aquestes putades amb resignació.Els projectes que es tenien sobre el barri van fent-se lentos i ningu sap com acabara tot.Si algun dia acaba la reforma del barri de una punyetera volta.
Del regidor de participació no sabem res.El home estaba tan content de haber negociat la rendició de la gent del 15-M que deu haber decidit marxar de vacances com a premi.
Quina llastima fa el centre d'alcoi! Amb tantes histories que hem viscut als seus carrers...tot fa impressió de mort i desolació.I per rematar-ho omplin el carrer sant llorenç de tauletes que jo no se si es pitjor les tauletes o els cotxes...
Amb la dreta del pp mes o menys sabiem que interessos tenien.Pero obserbar que la esquerra alcoiana juga amb les mateixes cartes resulta desolador....per a mi no.