Centenari enric valor

divendres, de febrer 13, 2015

Re-industrialització? en serio?

El institut Ignasi Villalonga ha decidit que el nostre poble alcoi es un bon lloc per fer unes jornades sobre el tema de la re-industrialització de pobles i comarques de catalunya i el país valencià.
Tot bonico veritat?
El ajuntament s'ha sumat amb entusiasme i alguns empresaris de la zona tambè.Alguna ponencia sobre energia sembla que ha resultat interesant i fins i tot han fet una especie de manifest.
Al manifest demanen a les autoritats politiques que intensifiquen esforços per fer tornar la industria al nostre país.
Pero a vore, aquest rollo va en serio?
En serio creuen que per exemple el textil va arribar a alcoi per la innovació i talent dels alcoians o per que la mà de obra en aquestes terres era mes propia de la esclavitut?
Creuen que podem competir amb xina i altres paisos de orient amb el nivell de sous i garanties laborals que encara perviuen a aquestes terres?
Creuen que el moviment ecologista permetria tot tipus de bestieses contra el medi ambient que en aquestos paisos es fan a diari i que aci tambe feiem fins no fa massa?
Que disfruten del soparot i del nostre poble i de la amable conversa que be despres de fumar un  bon puro al club de alterne que hi ha a prop del hotel i que deixen de omplir de fantasies els caps dels cap dels pobres alcoians que ja estan farts de tanta bobada i nomes volen emigrar a terres amb mes futur